​Få styr på dit regnskab – med min hjælp

Detaljeorienteret

Vælger du LP Bogholderi som din samarbejdspartner, får du altid arbejdet udført meget grundigt og detaljeret.

Over 30 års erfaring

Med mine mange års erfaring i branchen, er jeg godt klædt på til at hjælpe dig med bogholderi, hvad enten du er privat eller erhverv.

Erfaring med mange systemer

Jeg har erfaring med mange forskellige systemer, heriblandt dataløn, Axapta, E-conomic, Navision C5 og Dynamics NAV.

Jeg sørger for, at der er orden i bøgerne

Er du bange for at misse vigtige punkter i årsregnskabet eller afgørende udregninger i den daglige bogføring? Der er utroligt mange ting at holde styr på i en virksomhed, og alle former for regnskab udgør for mange en særligt stor udfordring. Ved LP Bogholderi tager jeg mig professionelt af dit regnskab og din bogføring – og sørger for, at der er orden i bøgerne.

Hvis du holder til i Aalborg, Fjerritslev, Løgstør eller et andet sted i området, så kan jeg komme ud til dig og tage mig af dine regnskabsopgaver. Hvis du har en travl hverdag, kan jeg også sagtens klare det fra hjemmekontoret – hvad end der passer dig bedst.

Få hjælp til årsopgørelsen og frigiv tid til vigtigere opgaver

Hos mig får du detaljeorienteret og professionel hjælp til dit årsregnskab, og jeg har mere end 30 års erfaring fra branchen. Du kan derfor vide dig sikker på, at jeg har de faglige kompetencer, du leder efter i en bogholder.

Som selvstændig erhvervsdrivende er der mange ting, man hellere vil bruge sin tid på end tal og udregninger. Med mig ved din side til at tage sig af dit regnskab, frigiver du således mere tid til de ting, der betyder noget for dig. Om så det er flere arbejdsopgaver eller mere fritid.

Jeg ved, hvor hurtigt tallene kan gå i hårdknude og blive en uoverskuelig byrde. Derfor er jeg klar til at tage opgaverne fra dig og skabe et nemt og overskueligt overblik for dig.

Hvad koster hjælp til årsregnskab?

Bliver dit årsregnskab mere og mere kompliceret, og er du lige ved at miste overblikket? Så skal du endelig bare ringe eller skrive til mig! Med hensyn til pris, så kommer det helt an på omfanget af opgave. Kontakt mig endelig og hør om dine muligheder. Jeg er klar til at overtage ansvaret, bringe orden i sagerne og give dig overskuddet tilbage.​

Kontakt mig

Skriv til LP Bogholderi

Udover god kvalitet kan du forvente fremragende service, når du lader mig stå for din opgave. Det betyder alt for mig, at mine kunder er tilfredse med mit arbejde. 

Jeg guider dig gennem forløbet fra start til slut, og du er altid velkommen til at spørge, hvis du har det mindste spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring eller skriv og få styr på dit regnskab

​Bliver dit regnskab mere og mere kompliceret og er du lige ved at miste overblikket, så skal du endelig bare ringe eller skrive til mig! Jeg er klar til at overtage ansvaret, bringe orden i sagerne og give dig overskuddet tilbage.

I over 30 år har LP Bogholderi hjulpet både private og erhverv med at holde styr på tallene.

Læs cookiedeklaration

Kontaktoplysninger

LP Bogholderi

Aalborgvej 38, 9670 Løgstør

Klik her for rutevejledning

Telefon: 28 73 40 49

E-mail: lpdanmark@gmail.com