LP Bogholderi tilbyder også lønadministration

Få hjælp til at indsende korrekt løn.

Detaljeorienteret

Vælger du LP Bogholderi som din samarbejdspartner, får du altid arbejdet udført meget grundigt og detaljeret.

Over 30 års erfaring

Med mine mange års erfaring i branchen, er jeg godt klædt på til at hjælpe dig med bogholderi, hvad enten du er privat eller erhverv.

Erfaring med mange systemer

Jeg har erfaring med mange forskellige systemer, heriblandt dataløn, Axapta, E-conomic, Navision C5 og Dynamics NAV.

Jeg sørger for, at lønnen stemmer

Du kan trygt overlade lønadministrationen til LP Bogholderi, når der skal være tjek på, at tallene stemmer i regnskabet. Hvis du driver virksomhed i og omkring Aalborg, Fjerritslev eller Løgstør, så hjælper jeg dig hellere end gerne med lønadministrationen.

Jeg er certificeret af Visma Dataløns lønakademi, så jeg har helt styr på de mange funktioner, regler, forpligtelser og koder, både systemet benytter, og du skal overholde. Jeg er desuden superbruger og specialiseret i Dataløn, men kan også træde til i mange andre situationer, hvor du skal have styr på lønnen.

Fokus på nærværende kommunikation
​med dig i centrum

Lønadministration kan være en besværlig opgave, hvor du skal have helt styr på lovgivningen. Jeg har i mange år arbejdet som regnskabs-, økonomiassistent og bogholder hos en lang række danske virksomheder.

Det har givet mig en stor viden og erfaring med ikke kun alle de basale færdigheder, men også indblik i hvordan kommunikation er afgørende for en god oplevelse – for alle parter.

Hvad koster hjælp til lønadministration?

Alt efter omfanget af den hjælp du søger, så finder vi frem til en god pris. Som enkeltmandsvirksomhed har jeg stor frihed til at hjælpe netop de kunder, der har behov for mine særlige kompetencer og har samtidig en forståelse for, at bogholderposten ikke er en alt for tung post i budgettet.

Når du vælger at bruge min service som bogholder, er du altid sikker på en imødekommende hjælp, om det gælder løn eller andre opgaver.

Kontakt mig på telefon 28 73 40 49 eller mail lpdanmark@gmail.com.

Kontakt mig

Skriv til LP Bogholderi

Udover god kvalitet kan du forvente fremragende service, når du lader mig stå for din opgave. Det betyder alt for mig, at mine kunder er tilfredse med mit arbejde. 

Jeg guider dig gennem forløbet fra start til slut, og du er altid velkommen til at spørge, hvis du har det mindste spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nysgerrig på at vide mere?

Har du spørgsmål til mine ydelser inden for bogholderi, så tøv ikke med at kontakte mig.

Jeg ser frem til at høre fra dig, og hjælpe dig godt på vej.

I over 30 år har LP Bogholderi hjulpet både private og erhverv med at holde styr på tallene.

Læs cookiedeklaration

Kontaktoplysninger

LP Bogholderi

Aalborgvej 38, 9670 Løgstør

Klik her for rutevejledning

Telefon: 28 73 40 49

E-mail: lpdanmark@gmail.com