Momsindberetning gjort simpelt og enkelt

Detaljeorienteret

Vælger du LP Bogholderi som din samarbejdspartner, får du altid arbejdet udført meget grundigt og detaljeret.

Over 30 års erfaring

Med mine mange års erfaring i branchen, er jeg godt klædt på til at hjælpe dig med bogholderi, hvad enten du er privat eller erhverv.

Erfaring med mange systemer

Jeg har erfaring med mange forskellige systemer, heriblandt dataløn, Axapta, E-conomic, Navision C5 og Dynamics NAV.

Jeg gør den komplicerede moms enkel

Arbejder du med salg af én eller anden art, så er du sikkert også løbet ind i problemer med momsen. Moms er i Danmark uundgåeligt, men det kan være kompliceret selv at regne ud, hvis du ikke har hverken kompetencerne eller erfaring med opgaven.

Lad LP Bogholderi stå for din moms, så du er helt sikker på, at alle tallene stemmer i regnskabet.

Hvad er moms?

I Danmark er moms en bestemt type skattetillæg, som enhver service og ethvert produkt koster oveni selve prisen. Som udgangspunkt er momsen 25% af prisen på servicen eller varen, men der er også andre satser på både 6% og 12% på bestemte områder.

Som din bogholder sikrer jeg, at du får beregnet momsen korrekt, og den ikke kommer til at volde dig problemer senere i regnskabet.


I stedet kan du bruge tiden på andre ting i din virksomhed.

Få hjælp til moms af LP Bogholderi

Hvis du vil bruge mindre tid på at forsøge at forstå regler og lovgivningen for moms, kan du kontakte mig og få hjælp til de komplicerede beregninger.

Hos LP Bogholderi sørger jeg for, at dine tal stemmer, så du kan fokusere på det, der er vigtigt for dig. Kontakt mig på telefon 28 73 40 49 eller mail lpdanmark@gmail.com.

Kontakt mig

Skriv til LP Bogholderi

Udover god kvalitet kan du forvente fremragende service, når du lader mig stå for din opgave. Det betyder alt for mig, at mine kunder er tilfredse med mit arbejde. 

Jeg guider dig gennem forløbet fra start til slut, og du er altid velkommen til at spørge, hvis du har det mindste spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt mig og hør mere

​Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med din momsindberetning, eller hvis du ønsker faglig sparring og rådgivning, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg er klar til at påtage mig alle dine opgaver med moms, regnskaber, bogføring og løn – så du ikke behøver at gøre det.

I over 30 år har LP Bogholderi hjulpet både private og erhverv med at holde styr på tallene.

Læs cookiedeklaration

Kontaktoplysninger

LP Bogholderi

Aalborgvej 38, 9670 Løgstør

Klik her for rutevejledning

Telefon: 28 73 40 49

E-mail: lpdanmark@gmail.com